Leuningen, dakranden, brandladders, raamdorpels, valbeveiliging en meer

Katoennatie

Wooncomplex

Direct naast de hoofdzetel van katoennatie voorzagen we hun nieuwste wooncomplex van talloze staalelementen. Terrasbeveiliging met geïntegreerde dakkappen, brandladders op maat, randbeveilinging aan overlopen, leuningen en handregels in de trappenhal, stalen dorpels op maat aan de ramen, uitpandige raamconstructies,… Alles werd met een lichtgrijze structuurlak afgewerkt (RAL7035)

Details

Van Aerdtstraat 33

2060 Antwerpen

Project Info

Een project waarbij de architect vanaf het eerste gesprek sterk inzette op extreme detaillering. Haarscherpe hoeken, perfect uitlijning, strakke aansluitingen, schaduwvoegen en meer. Voor de productie werden extra machines aangeschaft en kwamen onze leveranciers tot op de productievloer om het maximale uit hun producten te halen en zo tot een perfect resultaat te komen. De doorlopende handregels met ingelijmde bevestiging in de trappenhal waren een technische uitdaging maar ook die konden onze mannen netjes plaatsen. De brandladders met vluchtdeurtjes en aansluitende leuningen zijn ook volledig op maat en werden zonder missing door onze jongens perfect samengesteld en afgelast.

Opdrachtgever: Katoennatie

Uitvoering: 2021

Hoofdaannemer: Hooyberghs, Alg. Bouwonderneming

Architect: Robbrecht en Daem

Laten we samen wat creëren

Heeft dit project je geïnspireerd? Of ben je aan het dromen geraakt? Zit je met precieze plannen maar zoek je nog iemand om ze uit te voeren? Wat het ook mag zijn, wij denken graag mee en bouwen er nog liever aan!

Pin It on Pinterest

Share This