Lanceringsactie SPHERE vuurkorf

(1 klantbeoordeling)

Reeds 6 inschrijvingen en al 15% korting verzameld!

Aanbieding!

Meer info

Unieke vuurkorf in Cortenstaal. De 40 stalen ribben van 10mm dikte vormen samen een bol. Een Sphere. Door de schuine afsnijding ontstaat een leuk geometrisch spel dat de vuurkorf een uitnodigend karakter geeft om gezellig rond te gaan zitten.

Materiaal

Cortenstaal

Kleur

Roestbruin

Hoogte

75cm

Personaliseerbaar

Eigen logo in de voetplaat: +175€ excl btw.

Levering

+175€ incl btw

Barsten van ondergrond

Opgelet, door de hitte van de bodemplaat kan de ondergrond (tegels, beton,…) barsten. Onze vuurkorf staat op voetjes, maar neem gepaste maatregelen om problemen te voorkomen.

Heb je een SPHERE gekocht? Gebruik #sfeerronddeSPHERE en misschien win je in de toekomst wel 1 van onze accessoires d.m.v. lotterij!

SPHERE Vuurkorf

Doe je voordeel met onze actie!

Bij de lancering van onze nieuwe vuurkorf willen we aan de early-birds, vaste klanten en vrienden van het eerste uur heel graag wat teruggeven. We organiseren daarom een groepsaankoop. En hoe meer mensen inschrijven, hoe meer korting!

Ik wil korting!

Korting krijgen is eenvoudig. Schrijf je in via het formulier hieronder en krijg korting. Vertel het aan vrienden, familie en je hond en misschien krijg je nog meer korting.

Per persoon die inschrijft en een voorschot betaalt komt er 2.5% korting bij. Schrijven er 4 personen in krijgen ze 10% korting, schrijven er 7 in krijgen ze 17.5% korting en zo tellen we door tot een maximum van 30% korting. De SPHERE is beschikbaar voor 1895€ incl btw. Als je inschrijft kan je dus een maximaal voordeel doen van 568,5€ en heb je onze exclusieve SPHERE al voor 1326.5€incl btw.

Inschrijven kan tot 5 augustus. Daarna wordt de definitieve korting bepaald voor iedereen die zich ingeschreven heeft.

Personaliseer je eigen SPHERE

Wil je een eigen logo in de bodemplaat? Of zet je er graag de naam van iemand in? Of een eigen tekst? Veel is mogelijk. Contacteer ons als je met specifieke vragen zit wat mogelijk is onder deze optie.

Schrijf je in voor onze groepsaankoop en krijg dus je korting

Bezorg ons je gegevens en we voegen je toe aan onze lijst. Dan contacteren we je ivm het voorschot van 250€. Eenmaal betaald tel je mee voor de korting die op het einde bepaald wordt.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wil je je eigen logo in de bodemplaat? (+175€ excl btw)

Iets op maat nodig? Verzin het zelf, wij maken het.

We zijn ontzettend gedreven in wat we doen. Oplossingen zoeken voor nieuwe problemen maakt onze dag extra interessant. Maatwerk is dus de absolute uitdaging. En toch zeggen we met zekerheid dat we alles kunnen maken dat u bedenkt.

We leren je graag kennen. Kom daarom gerust langs. Om je bestelling op te halen. Of zomaar. Zo leer je ons ook kennen.

Onze ligging

Steenweg op Leopoldsburg 28/1 hal28/5
2490 Balen
Bereibkaar op afspraak

Maak een afspraak

Neem contact op

info@laswerkenseigers.be
+32 (0)477 765 441

 

About us
FAQ
Praktische informatie
Algemene voorwaarden

Pin It on Pinterest

Share This