About Us

Haarfijn laswerk. Dat is ons ding. Of we nu een poort maken, een tafel, een trap, een luifel of 100m doorvalbeveiliging. Elke keer opnieuw leveren we piekfijn werk af. En dat start vanaf het eerste overleg, waar we zó veel willen weten en nog liefst veel meer. Waarna we alles tot in detail uittekenen en bij voorkeur nog een keertje doorspreken. Zaag- en snijwerk tot op de mm juist, alles samenstellen zonder in te boeten op nauwkeurigheid en aflassen volgens de regels van de kunst,… Een strakke afwerkingslaag zorgt daarna voor het perfecte resultaat welk we met de grootste zorg afleveren of plaatsen. Het zal dus wel duidelijk zijn, we zetten zwaar in op kwaliteit en degelijkheid. Onze gedrevenheid geven we er met plezier bij.

About Us

Een sterk machinepark als solide basis.

Door gebruik te maken van de laatste technieken is maatvast werken eerder regel dan uitzondering. Technische gesofisticeerde tekenprogramma’s brengen al een eerste keer de ontwerpen in 3D tot leven. Met een computergestuurde zaagstraat en plasmatafel is elk onderdeel tot op de mm juist. Met speciaal ontwikkelde lastafels en state-of-the-art lasposten wordt ieder maatwerk tot absoluut topwerk omgezet.
Door zeer selectief te werken met toeleveranciers zitten we ook daar met hoogwaardige materialen die het hele plaatje compleet maken.

Story

Our Mission

Oog voor detail, net dat stapje verder gaan in het streven naar kwaliteit, liever langzaam en deftig dan snel en maar zo-zo. Het resultaat is wat telt, zowel voor de klant als voor ons. Dat is wat ons samen bracht, dat is waar we elke dag aan werken. Particulier of zakelijk, het moet altijd meer dan goed genoeg zijn. Pas wanneer wij tevreden zijn weten we dat de klant ook tevreden is. Daarom krijgt elk project krijgt evenveel aandacht, klein of groot.

Vanuit hun eigen overtuiging volgt ook ons team dezelfde filosofie. Gedurende heel het proces kijken ze toe op de kwaliteit en dragen ze bij aan het eindresultaat. Het tekenwerk zorgt voor een voorbereiding tot in de puntjes. Tijdens het zagen, snijden, samenstellen en aflassen worden de onderdelen meermaals gekeurd en ook voor de stukken naar de lakkerij of galvanisatie gaan krijgen ze nog een laatste controle.

Maar uiteindelijk, missen is menselijk. Als er dan toch eens iets mis loopt, wordt enkel onthouden hoe je het probleem aanpakt. We laten dus niets onopgelost achter en blijven gaan tot iedereen tevreden is.

Tommy Seigers

Gestart in de industriële bouw, met ervaring zowel op de werf als in de productie. Staal zat al vanaf de beginjaren in het bloed. Van passie naar hoofdberoep kwamen daar meubels op maat, originele poorten, opmerkelijke carports, ongewone luifels, grote staalconstructies en curiosa bij. Ervaring met inox, staal, aluminium, niets is nog vreemd. Certificaten om ondertussen een hele muur mee te behangen. Goud en goed, maar vooral altijd beschikbaar voor een joviale babbel.

Kurt Hamblok

Van jongs af aan een uitzonderlijke interesse voor technologie. Met een architecturale opleiding en jaren ervaring als zelfstandig tekenaar in de staalbouw is ontwerp van projecten nog zelden een uitdaging. Bescheiden ondernemer met een stevige hoeveelheid gezond verstand. Vertoeft eerder op de achtergrond, gaat op karakter door tot het einde en helpt iedereen met plezier zonder iets terug te verwachten.

Story

Ons team

Joeri Flament

Joeri Flament

Hoofd samensteller

Verantwoordelijk voor alles wat door de productie rolt. Stuurt bovendien onze lassers aan en houdt het machinepark in de gaten. Carnavalist tot in de kist.

Bert Muyshond

Bert Muyshond

Voorbereider

Zorgt dat intern alles op rolletjes loopt, houdt zich bezig met alle zaagwerk, beheert het magazijn en verzamelt alle materialen voor de werven. Zijn familie staat met stip op nummer 1.

Jonas Appelen

Jonas Appelen

Ploegbaas

Jong van lichaam en geest, maar werkt als een oude rot. Weet van aanpakken en zorgt op elke werf voor de goede gang van zaken. Vertrekt niet voor de job erop zit. Zou zelfs op de werf zijn Chiro-broek dragen.

Elia Van Branteghem

Elia Van Branteghem

Tekenaar

Bereidt elk project tot in het kleinste detail voor zodat iedereen in het proces zijn taak correct kan uitvoeren. Kan nooit wachten met te starten aan het volgende project, maar rondt toch alles eerst perfect af. Snort na afloop van de dag op zijn Vespa zo snel als mogelijk naar zijn zoon en vrouw.

Seppe Geboers

Seppe Geboers

Lasser

De jongste telg van het team, maar last als de beste. Draait zijn hand niet om voor 1km leuningen, maar wordt toch liever uitgedaagd met moeilijkere stukken. Is bijna niet op te jagen, maar is toch op tijd klaar wanneer het echt nodig is. Ziet zijn BMW bijna even graag als zijn vriendin.

Brend van Tongerloo

Brend van Tongerloo

Lasser

Onze laatste aanwinst maar zonder enige twijfel al een vaste waarde. Strak las- en schuurwerk waardoor het lakwerk extra helder lijkt. Zoekt nog volop zijn weg in de wereld.

Eduardo

Eduardo

Plaatser

Vormt samen met Jonas ons plaatsingsteam. Draagt met evenveel trots onze naam en helpt mee aan de vlekkeloze uitvoering. Spot je zelden met een saaie lunch en kan de benen onder zijn lijf uit dansen.

Pin It on Pinterest

Share This