About Us

Passie en gedrevenheid tijdens de uitvoering van de meubelstukken aan de ene zijde. Aangetrokken door het wereldwijde web, sterk in ontwerp en uitvoeringstekeningen aan de andere zijde. A match made in heaven. Met reeds een paar jaar samen te werken aan verschillende grote projecten werd het tijd om samen een nieuwe uitdaging aan te gaan. Een webshop die de twee perfect met elkaar kon combineren. Meubelstukken voor binnen of buiten. Interieurcuriosa of een speciaal stuk op maat. Standaard stukken via de webshop aan de ene kant of een witte lei aan de andere kant. De mogelijkheden zijn oneindig.

About Us

Een sterk machinepark als solide basis.

Door gebruik te maken van de laatste technieken is maatvast werken eerder regel dan uitzondering. Technische gesofisticeerde tekenprogramma’s brengen al een eerste keer de ontwerpen in 3D tot leven. Met een computergestuurde zaagstraat en plasmatafel is elk onderdeel tot op de mm juist. Met speciaal ontwikkelde lastafels en state-of-the-art lasposten wordt ieder maatwerk tot een absoluut meesterwerk omgetoverd. 
Door zeer selectief te werken met toeleveranciers zitten we ook daar met hoogwaardige materialen die het hele plaatje compleet maken.

Story

Our Mission

Plezier hebben in het werk en ondertussen mensen een glimlach op hun gezicht zetten wanner ze een prachtig nieuw stuk in ontvangst nemen. 

Na jaren van werken aan een professionele carrière in de grootbouw is er weinig rechtstreekse appreciatie voor het werk. Meer direct contact met mensen zelf. Klanten persoonlijker leren kennen met al hun eigenheden. Hen dan ook helpen in hun zoektocht naar dat unieke element dat het interieur zal vervolledigen. Of eerder een bijzonder meubelstuk dat in de tuin of op het terras een nieuw middelpunt moet vormen. 

Uitgedaagd worden om iets nieuws te creëren. Wensen proberen te vertalen naar een tastbaar gegeven. Alles uit de kast halen om zelf verrast te worden wanneer het eindresultaat er staat. Dat allemaal én plezier hebben tijdens het werken. Dat hebben we hier gevonden. Dat gaan we hier zo nog lang volhouden.

Tommy Seigers

Gestart in de industriële bouw, met ervaring zowel op de werf als in de productie. Staal zat al vanaf de beginjaren in het bloed. Van passie naar hoofdberoep kwamen daar meubels op maat, originele poorten, opmerkelijke carports, ongewone luifels en curiosa bij. Ervaring met inox, staal, aluminium, niets is nog vreemd. Certificaten om ondertussen een hele muur mee te behangen. Goud en goed, maar vooral altijd beschikbaar voor een joviale babbel.

Kurt Hamblok

Van jongs af aan een uitzonderlijke interesse voor technologie. Met een architecturale opleiding en meerdere tekenpakketten onder de arm is niets nog onmogelijk om in 3D op beeld te krijgen én te vertalen naar verwerkbare stukken. Een webshop uit de mouw schudden was eerder hobby maar minstens zo uitdagend. Vertoeft eerder op de achtergrond, gaat op karakter door tot het einde en helpt iedereen met plezier zonder iets terug te verwachten. 

Pin It on Pinterest

Share This