q Laswerken Seigers |Ophalen of leveren

Je bestelling zelf ophalen

Kom je bestelling zelf ophalen, dat geniet zonder meer onze voorkeur. Zo leren we je wat beter kennen. Kunnen we wat foto’s maken. Zo leer jij ons kennen. Je kan even de productiehal bekijken. We kunnen rustig uitleg geven over het onderhoud van de tafel. Wat tips en trucks voor de ideale plaatsing. Er valt zoveel te vertellen rond een nieuw meubel. En er is maar 1 iemand die het met meer liefde zal behandelen dan ons, en dat ben jij.
Tafelblad in hout

Je vindt geen oplossing

Toch liever laten leveren?

We verkiezen dus dat je het komt ophalen omdat niemand het zo voorzichtig zal behandelen als wij of jij. Maar je geraakt onmogelijk tot bij ons of hebt totaal geen mogelijkheid om het meubelstuk op te halen? Contacteer ons dan even voor of na de bestelling.
Elke tussenpartij zal je unieke stuk zien als een te transporteren object. Wat van punt A tot punt B moet geraken. Zware sjorbanden, ruwe dekens, spanriemen, stukken karton, slechte laadvloer,… Er zijn talloze mogelijkheden waardoor een externe transporteur onze laatste creatie onbewust zou kunnen beschadigen.
We huiveren dus een beetje bij de gedachte om het transport aan iemand over te moeten laten. Wens je dus toch graag dat wij het doen? Neem dan gewoon even contact op. Dan kijken we even samen wat de mogelijkheden zijn.

Pin It on Pinterest

Share This