Dragende constructie, trappen en leuningen

Skilpod – Apojo

Het modulaire concept van stapelbare woonunits van Skilpod werd in dit project voor het eerst in een groter geheel verwerkt. Twee trappentorens en een terrasconstructie werden in staal toegevoegd. De basis werd gegalvaniseerd waarna het met zwarte, gelakte, strekmetalen kaders bekleed werd.

Details

Jan hammeneckerlaan 4

3200 Aarschot

Project Info

Apojo ontwikkelt woonprojecten voor mensen met een fysieke beperking. Naast een lift voor verticale verplaatsingen werd ook een stalen constructie voorzien met trappen. De traptreden werden volledig dichtgewerkt en ook de strekmetalen bekleding werd gekozen met een minimale opening. De gegalvaniseerde afwerking van het staal en de treden steekt mooi af tegen de zwart gelakte bekleding. Op de kop van het gebouw werd een uitbreiding in staal voorzien welke moet dienen als een gezamelijk terras. Boven de centrale gang werd verder ook een luifel over de volledige lengte voorzien.

Opdrachtgever: Apojo

Uitvoering: 2021

Hoofdaannemer: Skilpod

Laten we samen wat creëren

Heeft dit project je geïnspireerd? Of ben je aan het dromen geraakt? Zit je met precieze plannen maar zoek je nog iemand om ze uit te voeren? Wat het ook mag zijn, wij denken graag mee en bouwen er nog liever aan!

Pin It on Pinterest

Share This