Onze betaalmogelijkheden

Om iedereen zo goed mogelijk te bedienen hebben we voor een betaalsysteem gekozen dat zowel online betalingen kan verwerken als gewone overschrijvingen. Betalen kan dus rechtstreeks vanuit de webshop via onderstaande opgesomde opties. Óf u kiest voor een overschrijving en betaalt vanuit uw eigen, vertrouwde betaalomgeving. Beide zijn perfect veilig, maar we geven graag de keuze.

Onze opties

Bankoverschrijving

U hebt niet heel veel vertrouwen in al die gekoppelde banksystemen? Dan kan u eenvoudig een bankoverschrijving doen wanneer u inlogt bij uw eigen bank of fysiek naar uw bank toe gaat.
Dan vinkt u dit aan bij het plaatsen van de bestelling en hebt u enkel onderstaande gegevens nodig:

Overschrijving op naam van: Laswerken Seigers
IBAN: BE85 0018 2094 2806
Omschrijving: Uw bestelnummer

Via de webshop betaalomgeving

  • U rekent af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.
  • Geen extra kosten, alle opties zijn helemaal gratis.
  • Uw bestelling wordt na het betalen meteen verwerkt.

Bancontact/Mister Cash

Bent u klant bij Dexia, Fortis, ING, Fintro, KBC, CBC, AXA of VDK Spaarbank? Dan kun u via Bancontact/Mister Cash eenvoudig en veilig online betalingen verrichten.
De voordelen van betalen met Bancontact/Mister Cash:

Als u tijdens het afrekenen kiest voor Bancontact/Mister Cash wordt u automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid. Daar wordt gevraagd het bedrag te controleren en om aan te melden via de online beveiligingsmodule die u van uw bank hebt ontvangen. Let op dat u beschikt over een Web Banking identificatiemiddel en u uw kaartnummer en vervaldatum kent.

Betaalknop per bank

Bent u klant bij KBC/CBC of BELFIUS? Dan kan u eenvoudig betalen in uw eigen veilige omgeving.

Als u tijdens het afrekenen kiest voor de KBC/CBC of BELFIUS payment button wordt u automatisch naar de vertrouwde site van uw bank geleid. Daar kan u kiezen op welke wijze u wil betalen waarna u de betaling in de beveiligde omgeving van de bank kan uitvoeren.

SOFORT Banking

Vrijwel elke bank werkt samen met SOFORT banking waardoor u hier eenvoudig gebruik van kan maken.
SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen. U moet de betaling alleen verifiëren, gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Het voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

Paypal

Hebt u Paypal, dan kan u eenvoudig betalen in de vertrouwde, veilige omgeving van Paypal.
Als u tijdens het afrekenen kiest voor de Paypal wordt u automatisch naar de vertrouwde site geleid. Daar wordt u vanzelf door het proces gestuurd om de betaling af te ronden en de bestelling door te laten lopen.

Pin It on Pinterest

Share This